Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Norge - Danmark på BBO kl 10.30

Norges lag i åpent klasse går inn i EMs nest siste dag på en fjerdeplass, 19 VP opp til Monaco på først, 4 til Israel på bronse og 12 VP ned til den fryktede sjuendeplassen. Gårsdagen ga en stor seier mot Italia, et enda større tap mot Bulgaria før en de snudde det igjen med seier mot Tyrkia.

I kampen mot Italia var sponsor Angellini satt opp til å spille, men en "sykemelding" gjorde at Italia fikk lov til å bytte line-up. Det gjorde Thor-Erik og Thomas forbannet, de var sikre på at han ikke var syk. Og rett fikk de, i neste kamp mot Tyskland satt han ved bordet og forærte Tyskland en 20-0-seier. Det er trist at man skal være nødt til å delta med en spiller som åpenbart er mye svakere enn de andre spillerne. Nå slo Norge Italia med fine sifre allikevel, men line-up'en til Italia kan altså avgjøre hele EM.

I dag skal det åpne laget opp mot Danmark, Polen og Romania. Den første kampen mot Danmark blir vist på BBO kl 10.30. Danmark ligger for øyeblikket på 7. plass, altså plassen bak VM-kvalifisering, så dette blir en viktig kamp. Det samme kan sies om Polen-kampen etterpå, de ligger noen strøpoeng bak Danmark igjen. 

(Teksten fortsetter under bildet)Damene fikk en opptur i går med storseier mot Kroatia og uavgjort mot Danmark. Toget har dessverre gått for VM-kvalifisering, men man spiller allikevel for prestisjen. For øyeblikket ligger de på 16. plass, men en god avslutning gir de muligheten til å klatre til 13. plass. I dag skal de møte Spania, Estland og Israel.

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.